Tantra & Tango Week Frankrijk

Een ontdekkingsreis waarin je wordt ondergedompeld in tantra massage en tango. En dat op een heerlijke plek, het creatief en spiritueel centrum Sadhaka in midden Frankrijk. Rust, ruimte, vrijheid, lekker eten, zwemmen, wandelen, zonnen. Een heerlijke, actieve en verdiepende vakantie!


Beginnersweekend Mindful Tango

Leer in één weekend de basis van de Argentijnse Tango met onze Mindful Tango aanpak, samen leren dansen vanuit verbinding, aanwezigheid en plezier! Er zijn nog enkele plekken in ons Corona-proof weekend van 26/27 juni.


Wat is Mindful tango?

Tango is veel meer dan een dans, tango is een vorm van zijn. Het gaat niet om de pasjes. Het gaat over in jezelf aankomen en je verbinden in het moment. Mindful tango leert je de Argentijnse tango dansen vanuit deze diepte. Lees hier meer over onze aanpak…


Tango Fundamentals Voorjaar 2021

We hopen dit voorjaar snel weer met nieuwe serie Fundamentals te starten, Corona-proof. Een Fundamental is dé manier om je in één van de essenties van de tango te verdiepen! Een dubbele workshop over één thema. Klik hier voor data en thema’s….


TangoCoaching / Privelessen

Eén op eén aan je dans of aan je loop werken? Dat kan individueel of als danspaar. Deze intensieve begeleiding kan je snel een verdieping van de verbinding met jezelf en je partner geven.

- Artikelen -

  1. Tantra & Tango Week Frankrijk
  2. Beginnersweekend Mindful Tango
  3. Wat is Mindful tango?
  4. Tango Fundamentals Voorjaar 2021
  5. TangoCoaching / Privelessen

- Impressie -

Kijk voor meer foto’s op Flickr


- Wat is Mindful Tango? -


- Reviews -


- Links -